3D plotové panely

3D plotové panely

Chcete si vybrať kvalitný a krásny plot pre rodinný dom, sklad, obchodný priestor alebo pre iný objekť? Na to sa najlepšie hodí 3D plotový panel. Ide o unikátne zvárané profily, ktoré zaručujú odolnosť, spoľahlivú ochranu územia a jeho moderný vzhľad.

Vlastnosti zváraných 3D panelov

Univerzálne zvárané sieťové panely sú optimálnou a cenovou možnosťou pre rýchle a spoľahlivé oplotenie súkromného územia. Napríklad panely, ktoré nájdete v katalógu https://www.pletivoonline.sk/…vane-pletivo, poslúžia na oplotenie rodinného pozemku, úpravu výbehov pre zvieratá, športovisko/ihrisko a pod.

Takýto plot je vhodný aj na oplotenie:

  • priemyselná zóna;
  • prírodné rezervácie;
  • rekreačné oblasti;
  • staveniská;
  • parkoviská.

Môže byť použitý pre sklady a iné zariadenia, ktoré vyžadujú ochranu pred vonkajším prienikom.

3-D plotové panely sa líšia od bežnej mriežky predĺženým tvarom buniek vertikálne. To vytvára dodatočnú ochranu územia a robí plot silnejším. Výška jedného panelu je v priemere 1,2–1,8 m, veľkosť bunky je 200 × 50 mm a tyče sú hrubé 4–5 mm. To všetko zaisťuje vysokú tuhosť a odolnosť panelu voči otrasom, deformáciám a pod. mechanické vplyvy. Dĺžka jednej sekcie je 2,5 m, čo šetrí čas pri montáži plotu a tiež šetrí peniaze pri nákupe materiálu. Všetky tyče 3D profilov sú pozinkované a majú polymérový povlak. To zvyšuje odolnosť sieťoviny panelov. Je odolný proti korózii a rozkladu, dobre znáša vlhkosť, zrážky a zmeny teploty.

Panely môžu byť natreté rôznymi farbami, ale najčastejšie je to zelená alebo antracitová. Takýto plot zapadne do krajinného dizajnu akéhokoľvek štýlu, zdôrazní prirodzenú krásu záhrady alebo zelených plôch v blízkosti domu.

Výhody pozinkovaných plotových panelov sú skutočne početné:

Pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniu – 3D panely sú vyrobené z kvalitných tyčí, ktoré tvoria pevnú zváranú sieť, pozinkovaný náter s polymérovou farbou zvyšuje odolnosť plotu voči mrazu, korózii a prepáleniu.

  • Praktickosť a odolnosť – plot vyrobený z panelov nevyžaduje starostlivosť, údržbu a časté opravy, zachováva si svoj estetický vzhľad a kvalitu až 40 rokov.
  • Univerzálny dizajn – tento dizajn dodáva plotu nielen pevnosť, ale aj estetiku a moderný štýl. Panely dotvoria obvod územia a samostatné zóny v rámci lokality.
  • Jednoduchá inštalácia – pozinkované panely vážia málo, ľahko sa prepravujú a vďaka modulárnej konštrukcii môžu byť inštalované bez pomoci profesionálnych staviteľov. Inštalácia vyžaduje podporné stĺpiky a 2–3 sady upevňovacích prvkov.

3D panely sú ideálnou voľbou na ochranu súkromného priestoru, uzavretie oblasti objektov rôzneho účelu a štýlové doplnenie územia bez zbytočného vynaloženia času a peňazí.

Článok 3D plotové panely bol publikovaný dnes v rubrike Záhrada. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...